Cybersecurity

Het belang van digitale weerbaarheid is belangrijker dan ooit en dat zal alleen maar toenemen. Digitale weerbaarheid moet altijd passen bij de activiteiten die u doet, wij helpen u graag met het vinden van het juiste weerbaarheidsniveau.


Cybercriminelen gaan steeds professioneler en geraffineerder te werk. Om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, is het belangrijk dat je je er tegen wapent. Hoe beter je voorbereid bent, hoe effectiever een mogelijke aanval gestopt wordt.
Weerbaarheid wordt bereikt door een combinatie van beveiligingen. Antivirus, MultiFactor Authenticatie, beveiliging tegen phishing, endpoint protection, en niet in de laatste plaats bewustwording. Door deze aspecten goed te combineren, kan een passend weerbaarheidsniveau gevonden worden voor elke organisatie.

Uw netwerk kan ingericht worden voor Monitoring, Detectie en Response. Hiermee wordt uw omgeving in de gaten gehouden, worden verdachte zaken tijdig opgemerkt en wordt er zonodig direct passende maatregelen  genomen. Kijk ook bij onze dienst netwerk.

PSS kan samen met onze partners helpen om een goede balans te vinden tussen cyberveiligheid en gebruiksgemak, waarbij veiligheid altijd voorop staat.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen, ontvangt u graag extra informatie of bent ook u nu al overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gesprek, zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Neem contact op
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.