Microsoft 365

Microsoft 365 is ontworpen om samenwerking te vereenvoudigen. Dit wordt bereikt door meerdere producten te integreren in één oplossing. Zoals Teams, OneDrive en Office-apps met geavanceerde beveiligingsopties.

Microsoft 365 is een oplossing die de productiviteit verhoogt doordat je eenvoudig verbonden blijft met medewerkers en klanten, of je nu op afstand of op locatie werkt. Daarnaast zijn je bedrijfsgegevens beschermd met de ingebouwde beveiligingsfuncties. Zelfs bij werken op afstand. Ook kunnen de gebruikte samenwerkingstools worden gestroomlijnd, evenals het installeren, beheren en implementeren van de IT-omgeving.

Ook bieden wij een back-up dienst aan, met de Microsoft 365 Cloud Back-up oplossing van PSS bent u verzekerd dat uw gegevens niet verloren gaan. Onze back-up dienst is al beschikbaar vanaf € 0,10 per GB.

PSS heeft hier ruimschoots ervaring mee, en kan u te allen tijde van de best passende oplossing voorzien. Een passende oplossing tegen een prijs die past bij uw bedrijf. Wilt u met uw organisatie ook overstappen naar Microsoft 365 neem dan
contact op.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen, ontvangt u graag extra informatie of bent ook u nu al overtuigd? Neem dan contact op voor een gesprek, zodat wij uw wensen kunnen verwerken in onze dienstverlening met een passend plan van aanpak.

Neem contact op
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.