Managed Netwerk

Steeds meer zijn we afhankelijk van een internetverbinding. Vaak beseffen we dit pas als er even geen verbinding is. Naast een stabiele en betrouwbare internetverbinding is het belangrijk dat het een veilige verbinding is.

Iedereen wil graag een goede internetverbinding. Bij PSS begint dat bij de samenwerking met betrouwbare internet service providers (ISP). Wij werken met diverse ISP's samen om zo op elke locatie de beste verbinding tegen de juiste prijs aan te kunnen bieden.
Als je een internetverbinding hebt, dan wil je daar veilig gebruik van maken. Via vaste aansluitingen en via een WiFi-verbinding. En wellicht wil je dat bezoekers ook veilig gebruik van het internet kunnen maken. PSS kan dit helemaal naar uw wensen inregelen met onze dienst Managed Netwerk.

Managed netwerk van PSS
Bij de dienst Managed Netwerk zal PSS u voorzien van een goede, veilige internetverbinding, deze verbinding beheren en monitoren. Om op uw locatie overal een goede internetverbinding te hebben, een vaste verbinding of WiFi, maken we gebruik van diverse netwerk hardware. Een router, firewall, switch en accesspoints.

Het is belangrijk dat uw internetverbinding goed beheerd wordt. PSS zorgt ervoor dat alleen de poorten openstaan die open moeten staan. Standaard zal PSS ook uw netwerk monitoren en de netwerkhardware voorzien van de laatste updates. Aanvullend kunnen we het netwerk voorzien van geavanceerdere Monitoring, Detectie en Response. Grofweg kennen we daarin 3 niveaus: Advanced Threat Protection, Unified Threat Protection en Enterprise Protection. Meer informatie hierover geven we graag in een persoonlijk gesprek.

Conditional Access
Als u de netwerktoegang tot uw ICT-omgeving extra goed wilt beveiligen kunnen wij Conditional Access voor u instellen. Conditional Access is een tool die door uw Azure Active Directory (Azure AD) wordt gebruikt. Dit betekend dat er naast de inlognaam en het wachtwoord nog één of meerdere verificaties plaatsvinden voordat je toegang krijgt. Dat kan een verificatie zijn op basis van een gebruikersgroep in Azure AD, uw IP-locatie, type apparaat, applicaties en risicodetectie. Door een verificatie op IP-locatie in te stellen is het mogelijk om IP-adressen van het buitenland of andere regio’s te blokkeren. Neem contact op als u hierover meer informatie wilt hebben.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen, ontvangt u graag extra informatie of bent ook u nu al overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gesprek, zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Neem contact op
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.