Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van managed netwerk?

Voordelen zijn onder meer verbeterde beveiliging, proactieve monitoring, minder netwerkuitval, schaalbaarheid, kostenbesparingen en de mogelijkheid om te voldoen aan regelgeving.

Wat is malware?

Dit is een algemene term voor kwaadaardige software, zoals virussen, ransomware, spyware en Trojaanse paarden, die is ontworpen om schade aan te richten, gegevens te stelen of ongeautoriseerde toegang te verkrijgen tot computersystemen.

Wat is een back-up?

Een back-up is een kopie van digitale gegevens, zoals bestanden, documenten, foto's, video's en meer, die wordt gemaakt om ervoor te zorgen dat deze gegevens veilig worden bewaard en kunnen worden hersteld in geval van dataverlies, hardwarestoringen, of andere onverwachte gebeurtenissen.

Kan ik nog steeds controle uitoefenen over mijn netwerk met een managed netwerk?

Ja, u behoudt controle over uw netwerk, maar de dagelijkse operaties en het beheer worden uitbesteed aan PSS

Wat is het verschil tussen inkjet- en laserprinters?

Inkjetprinters gebruiken vloeibare inkt om afbeeldingen en tekst op papier af te drukken, terwijl laserprinters tonerpoeder gebruiken dat wordt gefixeerd met een laserstraal. Laserprinters zijn over het algemeen sneller en geschikter voor tekstafdrukken, terwijl inkjetprinters vaak beter zijn voor kleurenafdrukken en foto's.

Wat zijn de voordelen van digitaal ondertekenen van documenten

Digitaal ondertekenen versnelt het ondertekeningsproces, verhoogt de beveiliging, maakt documenten traceerbaar en vermindert het gebruik van papier. Het biedt ook de flexibiliteit om documenten vanaf elke locatie te ondertekenen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van PSS voor zakelijke telefonie?

PSS biedt passende telefonieoplossingen voor klein en grote bedrijven, voor elk budget. We zorgen voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en uitstekende ondersteuning.

Hoe snel is mijn probleem opgelost?

De meldingen die wij ontvangen worden gecategoriseerd, we maken hierin onderscheid of een heel bedrijf, afdeling of persoon niet kan werken. En daar maken we per klant afspraken over de oplostijd. Daarnaast hebben we nog calamiteiten waarbij we direct aan de slag gaan, voor calamiteiten zijn we 24/7 beschikbaar.

Wat is het verschil tussen OneDrive en SharePoint?

SharePoint is geschikt voor team- en organisatiesamenwerking, met mogelijkheden voor complexe sites en geavanceerde samenwerkingsfuncties, terwijl OneDrive voornamelijk gericht is op persoonlijke cloudopslag en het delen van individuele bestanden. Vaak worden ze in tandem gebruikt om aan de behoeften van zowel individuele gebruikers als teams te voldoen.

Werkt Microsoft 365 ook op Apple / Mac computers?

Ja, Microsoft 365 (voorheen bekend als Office 365) werkt ook op Apple Mac-computers. Microsoft biedt native toepassingen voor Mac-gebruikers voor veel van de producten en services die zijn opgenomen in Microsoft 365.

Wat zijn enkele voorbeelden van projecten die PSS heeft afgerond?

PSS heeft succesvol verschillende projecten afgerond, waaronder software-implementaties, netwerkinfrastructuurverbeteringen, migraties naar nieuwe technologie├źn en uitvoering van grootschalige upgrades. Een paar voorbeelden vind u bij Cases. Deze projecten hebben bijgedragen aan het succes van diverse bedrijven.

Werken jullie ook op locatie?

Ja, indien nodig of gewenst zijn wij op uw locatie aanwezig.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact op.