Printing

Bij PSS kunnen we printers en printoplossingen aanbieden voor uw kantoor of werkplekken. We werken hierbij onder andere samen met Kyocera. Wij bieden u een compleet assortiment van premium officeprinters, die breed inzetbaar zijn bij de moderne duurzame bedrijfsvoering. De printoplossingen die we aanbieden zijn multifunctioneel en passen goed in de meeste documentstromen. We kunnen ook helpen met het koppelen van documentstromen aan applicaties.

De printer die PSS voor u mag leveren en beheren in uw kantoor of thuis kan worden voorzien van automatische toner levering. Hiermee zit u nooit zonder toner en kunt u blijven printer. In de meeste gevallen plaatsen wij de printer in uw netwerk zodat gebruikers die in hetzelfde netwerk zitten gebruik kunnen maken van de printer. Er is altijd een printer te vinden die bij u past. U kunt bij ons een printer kopen of leasen.

Printer kopen of leasen?
Het is altijd per situatie verschillend wat het best of goedkoopst is. Bij het kopen van een printer investeert u eenmalig een bedrag en hoeft naast eventuele afschrijving alleen nog geld uit te geven aan toners en papier. Dit is vooral interessant als u niet veel print en/of niet afhankelijk bent van deze printer. Mochten er storingen optreden dan kunt u daarvoor contact opnemen met onze servicedesk.

Bij het leasen van een printer betaald u een vast bedrag per maand voor de printer en het onderhoud gedurende de contract periode. Het onderhoud zit dus in de prijs en standaard komt er binnen 1 werkdag een monteur op locatie in geval van een storing als deze storing niet op afstand op te lossen is. Daarnaast worden toners automatisch geleverd en worden de gemaakte afdrukken per kwartaal in rekening gebracht.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.