Over ons

Sinds 2005 maken wij ICT begrijpelijk en toegankelijk voor bedrijven die willen excelleren in de digitale wereld.
Gestart in Stadskanaal en vanaf 2017 ook actief in Almelo, richten we ons op het bieden van topkwaliteit ICT-diensten in de regio.
Ons team, ervaren en deskundig, staat klaar om op maat gemaakte ICT-oplossingen te leveren, van cloud computing en netwerkbeheer tot cybersecurity en telefonie.

Waarom PSS

Bij PSS geloven we in de kracht van duurzame relaties. Wij luisteren aandachtig naar uw behoeften en ambities en passen onze diensten daarop aan. Onze aanpak is flexibel en resultaatgericht, wat ons helpt om altijd voorop te lopen in de branche. Wij focussen met name op bedrijven met 10 - 30 werkplekken, of bedrijven die ontevreden zijn over hun huidige ICT leverancier.

Benieuwd naar wat PSS voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact of ontdek ICT kansen door onze audit en ontdek hoe wij samen een slimmere, meer verbonden toekomst kunnen vormgeven.

Commitment

Bij PSS staat commitment voor persoonlijke aandacht. U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant met unieke behoeften. Ons team zet zich volledig in om u te begrijpen en te ondersteunen, waarbij uw succes onze prioriteit is. Met PSS kiest u voor een betrokken en bereikbare ICT-partner.

Eerlijk

Bij ons staat eerlijkheid centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om open en oprecht te communiceren met onze klanten, partners en teamleden. Eerlijkheid betekent dat wede waarheid spreken, onze beloftes nakomen en verantwoordelijkheid nemen voor onze acties.We geloven dat eerlijkheid de basis vormt voor vertrouwen en langdurige relaties.

Transparant

Transparantie is essentieel in onze samenwerking. We streven ernaar om openheid en duidelijkheid te bieden in al onze processen en besluitvorming. We delen relevante informatie, geven inzicht in onze werkwijze en zorgen ervoor dat onze klanten en partners op de hoogte zijn van de voortgang van projecten. Door transparant te zijn, bouwen we vertrouwen op en bevorderen we een prettige samenwerking.

Klantgericht

Wij verkopen geen diensten waar u niks aan heeft. We bepalen samen de gewenste niveaus per dienst en evalueren dit met regelmaat. Uiteraard zullen wij een adviserende rol nemen en u maximaal helpen om ervoor te zorgen dat uw ICT passend is en blijft.

Ons team

Het team van PSS bestaat uit gepassioneerde en deskundige ICT-professionals, elk met hun eigen specialisme. Wij zijn een hechte groep die samenwerkt om innovatieve en effectieve ICT-oplossingen te leveren. Onze medewerkers zijn niet alleen technisch vaardig, maar ook toegewijd aan het bieden van persoonlijke service en ondersteuning.

Matthias
Manager
Sigurd
ICT-Specialist
Frank
ICT-Specialist
Leonard
ICT-Specialist
Gert
Hosting expert