Werkplekbeheer

Bij ons zijn uw digitale werkplekken in goede handen. Wij houden uw systemen up-to-date en monitoren op afstand de beveiliging, conditie en prestaties van uw hardware. Zo bent u altijd verzekerd van een stabiel digitaal platform voor uw bedrijf!

Wij richten graag de werkplekken van u en uw medewerkers in. Dit doen wij met professionele hardware die afgestemd is op uw gebruik. Een goede werkplek bevorderd de prestaties. Wij beheren uw werkplek en zorgen dat deze up-to-date is zo kunt u blijven doen waar u goed in bent.

Of het nu gaat om vaste werkplekken of flex werkplekken, bij PSS bent u aan het juiste adres. Gaat u een nieuw kantoor bouwen of wilt u uw huidige kantoor aanpassen? Wij denken graag met u mee en geven u advies op basis van onze jaren lange ervaringen.

Wij ondersteunen Windows en macOS systemen.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie te verbeteren, het gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.